Ons team

Carla Office manager

Hallo ik ben Carla en ben het team eind 2009 komen versterken. Momenteel ben ik meer achter de schermen aan het werk om alles zo goed mogelijk te laten reilen en zeilen in de praktijk. Als team doen we ons best om het u zo prettig mogelijk te maken!

profiel-Moktharyan

Mw. R. Mokhtaryan (BIG nr. 89059003502) Tandarts

Mijn naam is Roya Mokhtaryan. Ben afgestudeerd in 2002 in Nijmegen en sinds 2004 werkzaam als tandarts in Dronten.

profiel-304

Kelly

Hallo ik ben Kelly. Ben sinds april 2019 werkzaam in de praktijk. Ik verwelkom u graag aan de balie.

profiel-304

Kariem Elselmi Mondhygiënist

Ik ben Kariem en afgestudeerd aan het ACTA, opleiding mondzorgkunde. Al tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan op verschillende werkvelden bv in een algemene praktijk, parodontologie en kindertandheelkunde. In Dronten ben ik meerdere dagen in de week werkzaam.

profiel-305

Karin Heijboer Stoelassistente

Mijn naam is Karin. Ik ben sinds januari 2012 werkzaam in de praktijk. Zowel aan de stoel als achter de balie. Mensen zijn vaak gespannen of zelfs angstig wanneer ze naar de tandarts gaan. Ik probeer ze gerust te stellen zodat ze een volgende keer met meer vertrouwen bij ons naar binnen stappen.

profiel-306

Jaco Schuurkamp Mondhygiënist

Ik ben Jaco Schuurkamp, 36 jaar en werk al jaren samen met tandarts Mokhtaryan. Ik ben in 2002 in Utrecht afgestudeerd  en heb mij toegespitst op de behandeling van tandvleesaandoeningen. Dit doe ik nog steeds met veel plezier!

Prija Soechit Tandarts

Hallo, ik ben tandarts Prya en ben hier meerdere dagen in de week werkzaam. De studie tandheelkunde heb ik gevolgd aan het ACTA en heb sindsdien verschillende specialistische cursussen gevolgd. Tevens heb ik affiniteit met het behandelen van kinderen.