Ons team

profiel-1034

Carla

Hallo ik ben Carla en ben het team eind 2009 komen versterken. Het contact met de mensen en de afwisseling van de werkzaamheden achter de balie geven me veel voldoening. Met elkaar proberen we het de mensen hier zo prettig mogelijk te maken.

profiel-Moktharyan

Mw. R. Mokhtaryan

Mijn naam is Roya Mokhtaryan. Ben afgestudeerd in 2002 in Nijmegen en sinds 2004 werkzaam als tandarts in Dronten.

Rianne Borsboom

Ik ben Rianne en ben afgestudeerd als tandarts aan de K.U. Leuven in België. Vanaf september 2017 ben ik begonnen met werken hier in Dronten op de vrijdagen. Ik werk graag met angstige mensen en kinderen en vind het belangrijk om iedereen de juiste zorg te geven.

profiel-304

Kariem Elselmi

Ik ben Kariem en afgestudeerd aan het ACTA, opleiding mondzorgkunde. Al tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan op verschillende werkvelden bv in een algemene praktijk, parodontologie en kindertandheelkunde. In Dronten ben ik werkzaam op de maandag en donderdag.

profiel-305

Karin Bruins

Mijn naam is Karin. Ik ben sinds januari 2012 werkzaam in de praktijk. Zowel aan de stoel als achter de balie. Mensen zijn vaak gespannen of zelfs angstig wanneer ze naar de tandarts gaan. Ik probeer ze gerust te stellen zodat ze een volgende keer met meer vertrouwen bij ons naar binnen stappen.

profiel-306

Jaco Schuurkamp

Ik ben Jaco Schuurkamp, 36 jaar en werk al jaren samen met tandarts Mokhtaryan. Ik ben in 2002 in Utrecht afgestudeerd  en heb mij toegespitst op de behandeling van tandvleesaandoeningen. Dit doe ik nog steeds met veel plezier!