Ons team

Carla Office manager

Hallo ik ben Carla en ben het team eind 2009 komen versterken. Momenteel ben ik meer achter de schermen aan het werk om alles zo goed mogelijk te laten reilen en zeilen in de praktijk. Als team doen we ons best om het u zo prettig mogelijk te maken!

Chantal Reedijk Balieassistente

Mijn naam is Chantal Reedijk. Sinds augustus 2018 ben ik werkzaam in de praktijk achter de balie. Naast het werk in de praktijk volg ik met alle plezier de opleiding tot tandartsassistente. Ik vind het belangrijk om een patiënt op zijn gemak te stellen bij een bezoek en sta open voor een praatje.

profiel-Moktharyan

Mw. R. Mokhtaryan Tandarts

Mijn naam is Roya Mokhtaryan. Ben afgestudeerd in 2002 in Nijmegen en sinds 2004 werkzaam als tandarts in Dronten.

profiel-304

Kariem Elselmi Mondhygiënist

Ik ben Kariem en afgestudeerd aan het ACTA, opleiding mondzorgkunde. Al tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan op verschillende werkvelden bv in een algemene praktijk, parodontologie en kindertandheelkunde. In Dronten ben ik werkzaam op de maandag en donderdag.

profiel-305

Karin Heijboer Stoelassistente

Mijn naam is Karin. Ik ben sinds januari 2012 werkzaam in de praktijk. Zowel aan de stoel als achter de balie. Mensen zijn vaak gespannen of zelfs angstig wanneer ze naar de tandarts gaan. Ik probeer ze gerust te stellen zodat ze een volgende keer met meer vertrouwen bij ons naar binnen stappen.

profiel-306

Jaco Schuurkamp Mondhygiënist

Ik ben Jaco Schuurkamp, 36 jaar en werk al jaren samen met tandarts Mokhtaryan. Ik ben in 2002 in Utrecht afgestudeerd  en heb mij toegespitst op de behandeling van tandvleesaandoeningen. Dit doe ik nog steeds met veel plezier!

Prija Soechit Tandarts

Naomi Stagiaire

Hallo ik ben Naomi en loop hier met veel plezier stage. Verwacht komende zomer mijn diploma te behalen.

Amir Heidari Stagiaire

Hallo ik ben Amir Heidari. Ik doe de opleiding tandartsassistent op het Deltion college en loop hier bij tandartspraktijk de Gilden stage.