Spoedgeval

Spoed tijdens werktijden

Aan de balie zijn we bereikbaar van maandag t/m vrijdag.

Spoed buiten werktijden

Voor spoedgevallen buiten werktijden kunt u terecht bij de tandartsen van Mondzorg Poli Almere.

Onze praktijk

Het doel in onze praktijk is om zorgvuldige tandheelkundige behandelingen uit te voeren, en dat op een respectvolle en persoonlijke manier.

Onze praktijk

Het doel in onze praktijk is om zorgvuldige tandheelkundige behandelingen uit te voeren, en dat op een respectvolle en persoonlijke manier.

Onze praktijk

Het doel in onze praktijk is om zorgvuldige tandheelkundige behandelingen uit te voeren, en dat op een respectvolle en persoonlijke manier.

Kwaliteit

Bij goede zorg en aandacht voor uw gebit staat kwaliteit voorop. Daarom besteden wij veel aandacht aan zorgvuldige informatie en goede service aan u. Goede behandelingen, materialen en administratie zijn hierbij essentieel. Wij hanteren daarvoor procedures die gebaseerd zijn op richtlijnen van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg.

Onze praktijk werkt aan het op peil houden van de kwaliteit. Binnen de tandheelkunde zijn diverse kwaliteitsbevorderende activiteiten beschikbaar. Onze praktijk besteed tijd en aandacht aan de volgende zaken:

 • het volgen van cursussen
 • het volgen van bijscholing
 • het nastreven van de kwaliteitseisen

Uw mening stellen wij buitengewoon op prijs. Hebt u suggesties hoe we u beter van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we goede kwaliteit blijven leveren.

Afspraken

Afmelden van afspraken minimaal 24 uur van van tevoren doorgeven anders zien we ons genoodzaakt om de voor u geplande tijd in rekening te brengen. Afspraken op maandag kunt u tot de vrijdag voorafgaand aan de afspraak tot 12.00 uur via info@tandartspraktijkdegilden.nl annuleren.

Tarieven tandtechnisch laboratorium

Rekeningen van Infomedics

Na uw behandeling in onze praktijk, controleert Infomedics of deze gedekt wordt door uw zorgverzekering. Als u niet (volledig) verzekerd bent voor de behandeling stuurt Infomedics u een digitale nota.

Handige informatie

 • Heeft u een klacht?
 • Mocht het een keer voorkomen dat u vindt dat wij u onjuist of onzorgvuldig informeerden of behandelden? Doe dan uw mond open! Vraag ons om een verhelderend gesprek. Uw tandarts kan dan nog eens uitleggen waarom hij of zij iets op een bepaalde manier deed. U kunt dan gezamenlijk zoeken naar een oplossing.
 • Spoed bij pijnklachten
 • Voor spoedgevallen kunt u op vrijdagmiddag, op werkdagen na 17:00 uur, in het weekend en op feestdagen voor pijnklachten die niet kunnen wachten terecht bij de tandartsen van Mondzorg Poli Almere.
 • Openingstijden & adres
 • Wij zijn maandag t/m vrijdag geopend van: 08:30-12:30 / 13:30-17:30.
 • En onze praktijk is te vinden aan de Sint Catharinagilde 1, 8253 KA Dronten

Vacature Tandartsassistente 

Voor onze praktijk zijn wij opzoek naar een tandartsassistente voor 1 á 2 dagen per week.

 • Ervaring is een pré maar zeker geen vereiste.
 • Je werkt in een kleinschalige praktijk met oog voor de patient en ruimte om te leren.
 • Vaste dagen bespreekbaar en uren in overleg.

Ben jij enthousiast dan ontvangen wij graag jouw CV via info@tandartspraktijkdegilden.nl

KNMT

Tandartspraktijk De Gilden is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT). KNMT is de beroepsvereniging van tandartsen in Nederland.