Coronavirus

Coronavirus:

14 december 2020

Mondzorgpraktijken blijven ook na het afkondigen van de ‘harde lockdown’ volledig toegerust om elke vorm van zorg te verlenen aan patiënten die naar alle waarschijnlijkheid niet besmet zijn met het coronavirus COVID-19.
Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Als u daarom op één van de volgende vragen ‘ja’ antwoordt dan verzoeken wij u om uw afspraak kosteloos te annuleren. Mocht u tussen dit bericht en de afspraak een van de vragen met ja beantwoorden dan verzoeken we u om de afspraak kosteloos te annuleren.

• Heeft u op dit moment een huisgenoot met koorts of benauwdheidsklachten?

• Heeft u nu corona of bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?

• Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona en heeft u in de afgelopen 2 weken contact gehad met hem/haar?
•Bent u in thuisisolatie ( verplichte quarantaine ) (vanwege direct contact met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld) * of zou u dit moeten zijn ?

• Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

 

Informatie:

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijk bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij betreden van de praktijk vragen uw handen te desinfecteren met handalcohol. We vragen u boven in de wachtruimte plaats te nemen.
We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals uw mobiele telefoon niet meer aan te raken. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.
Nog wat extra aanwijzingen:
●Kom liefst alleen vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen, desinfecteer uw handen en neem boven plaats in de wachtruimte.
●We adviseren een niet medisch mondmasker te gebruiken.
● Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk, desinfecteer hierbij wederom uw handen.
Voor sommige behandelingen zullen we u vragen om 1 minuut uw mond te spoelen.

Bedankt voor uw medewerking!

Team tandartspraktijk de Gilden