Nieuws

Gezocht tandartsassistent m/v

Gepubliceerd op 29 juli 2020

Wegens uitbreiding zijn we op zoek naar een part time assistent.

Uren en dagen in overleg

Heb je interesse, dan zien we graag je motivatiebrief en cv tegemoet!!

Deze kun je richten aan mw. R. Mokhtaryan en sturen naar carla@tandartspraktijkdegilden.nl

Coronavirus

Gepubliceerd op 15 maart 2020

september 2021

Mondzorgpraktijken blijven volledig toegerust om elke vorm van zorg te verlenen aan patiënten die naar alle waarschijnlijkheid niet besmet zijn met het coronavirus COVID-19. Maar er zijn wel zaken waar je rekening mee moet houden.

Hoe maak je een afspraak?

Even aanwaaien voor het maken van een afspraak is er niet meer bij. Je zult eerst moeten bellen of mailen om een afspraak in te plannen. Kort voor je afspraak zal er door middel van een online vragenlijst naar je gezondheid worden gevraagd.

Kom ook niet te vroeg voor je afspraak, de kans is groot dat je dan buiten moet wachten. In de behandelkamer geldt die regel overigens niet: de mondzorgverlener en assistent zitten zoals gewoonlijk boven op je lip.

Mondkapjes

Een mondzorgpraktijk wordt niet gezien als een publieke binnenruimte: mondkapjes zijn er daarom niet wettelijk verplicht.

Hoe zit het met de veiligheid?

Mondzorgpraktijken voldeden altijd al aan de hoogste hygiënestandaarden: medische mondkapjes gebruiken, handen desinfecteren en het schoonmaken van instrumenten zit in de natuur van mondzorgverleners. In de behandelkamer zie je geen veranderingen. Wel zul je merken dat je bij het betreden van de praktijk gevraagd wordt je handen te desinfecteren of te wassen. En daarna nergens meer aan te zitten

Informatie:
Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijk bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij betreden van de praktijk vragen uw handen te desinfecteren met handalcohol.
Nog wat extra aanwijzingen:
●Kom op uw afspraaktijd bij ons binnen, desinfecteer uw handen en neemt u s.v.p. boven in de wachtruimte plaats
●Volg de aanwijzingen van ons personeel op.
●Kom alleen naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen (deze persoon neemt plaats in de behandelkamer of wacht tijdens de behandeling buiten)
● Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk, desinfecteer hierbij wederom uw handen.
Voor sommige behandelingen zullen we u vragen om 1 minuut uw mond te spoelen. We houden ons aan de Richtlijnen Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben hiervoor alle     benodigde hygiënemaatregelen genomen.